Lordista vielä lisää. Rovaniemen kaupungin päättäjät ovat saannet upean idean. Keskellä kaupunkia sijaitseva Sampoaukio tullaan nimeämään Lordi-aukioksi seuraavan vuoden alusta alkaen! Kuulostaako tyhmältä? No sitähän se tietysti on!
Lordin voiton jälkeen alkanut buumi jyllää edelleen, mutta siinä on yksi huono puoli. Se on tehnyt jopa päättäjät sokeiksi. Nimittäin tämäkin buumi tulee loppumaan kuten kaikki muutkin buumit. Gogot, Pokemonit yms. keräävät nykyään pölyä varastoissa. Olisiko syytä miettiä mitä sitten tehdään, kun se Lordi ei olekkaan kova sana? Ettei tarvitsisi katua tehtyjä päätöksiä ja muutoksia.
Putaansuun Tomihan sanoi osuvasti, että Lordille kyllä riittää se "kepapin edessä oleva aukio" (parkkipaikka Torikeitaan edessä). Ei ole mitään järkeä nimetä uudelleen aukeaa, joka on ollut Sampoaukio kaikille alusta asti. Lapin Kansassakin kaksi opettajaa ovat kommentoineet ja kritisoineet tätä naurettavaa ajatusta. Toisen sanoja lainaten, "Mehän voisimme muuttaa kaupunginjohtajan tittelin kaupunginlordiksi. Olisi myös apulaislordeja yms." Lordi on vain ohimenevä ilmiö ja sitä pitäisi kohdella sellaisena!

Kaikesta järjettömyydestä huolimatta H.R.H foreva!